Hur aktiverar jag ett autoreplay eller semestermeddelande
Posted by Magnus Quist on 2008-11-13 08:54

Denna guide beskriver hur du aktiverar autoreply (Semestermeddelande) på din e-postadress.

Aktivering av semestermeddelande (autoreplay) gör du i nuläget bäst via webbmail på adress https://mail.citynetwork.se eller kontrollpanelen https://my.citynetwork.se

Du loggar in med din e-postadress och tillhörande lösenord.

OBS! Har du en vidarebefordring till annan e-postadress så fungerar inte autosvar

Väl inloggad väljer du  "Inställningar" i menyn högst upp till höger

autoreply

Klicka sedan på "Alternativ Mail"

autoreply

Ändra "Enable Autoreply från OFF till On och ange sedan den text du vill att avsändarna ska få när de mailar till din e-postadress.

autoreply

När du gjort detta klickar du bara på "Save" för att aktivera ditt auotoreply.

autoreply

* När du vill avaktivera semestermeddelandet loggar du bara in igen i webbmail och ändrar så att det står "OFF" i fältet För "Enable Autoreply".

LÄGGA IN AUTOSVAR I KONTROLLPANELEN https://my.citynetwork.se

1. Välj E-post och E-postkonton

2. Klicka på Redigera knappen bredvid den e-postadress du vill lägga in autosvar

3. Välj fliken Autosvar

4. Välj Status: Aktiv

5. Skriv in rubrik i fältet "Ärende:"

6. Skriv in ditt meddelande i rutan "Meddelande:"

7. Klicka SPARA

8. Klart

* När du vill avaktivera semestermeddelandet loggar du bara in igen i kontrollpanelen och ändrar så att det står "Inaktiv" i fältet För "Status:".