Knowledgebase: E-post
Vidarebefordring av e-post med kopia
Posted by Anders . on 2007-01-23 13:16

En guide som beskriver hur du kan aktivera en vidarebefordring av e-post med kopia.

I nuläget har vi inte stöd för vidarebefordring med kopia till första e-postadressen om du aktiverar vidarebefordring via kontrollpanelen "My City". Det finns dock ett sätt för dig att aktivera vidarebefordring med kopia och då via vår alternativa webbmailklient SquirrelMail.

Så här gör du för att aktivera vidarebefordring med kopia kvar på första adressen:

1. Gå till http://squirrel.citynetwork.se

2. Logga in på den adress du vill vidarebefordra till annan adress.

3. Klicka på Options

3. Klicka på rubriken Message Filters

4. Välj Add a new Rule

5. Under rubriken "Condition" väljer du All Messages.

6. Under rubriken Action kryssar ni i "Redirect to the following email address"

7. Skriv in i vita fältet den adress som du vill vidarebefordra till.

8. Kryssa i rutan bredvid "Keep a local copy as well"

9. Gå längst ner på sidan och klicka Add New Rule.

10. Klart!