Vill ni avsluta ert konto
Skrivet av Anders . på 2017-10-12 15:30

Nedan finns tre olika sätt att avsluta sitt konto:

1. Radera alla domäner under webbplats och i domänhanteraren inne i kontrollpanelen:
https://my.citynetwork.se

* Guide för att radera domännamn finns här:
https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/150/27/Radera-domannamn-som-du-inte-vill-ha-kvar

* Radera webbplatserna gör du under Domännamn och Webbplatser -> Webbplatser - klicka på röda knappen Radera - klicka radera igen - Klart

Återkom när allt är raderat så kan vi avsluta ert abonnemang helt och hållet och kreditera fakturan.

2. Nedgradera ert abonnemang till Domänpaket (Gratis paket) enligt denna guide

https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/349/27/Nedgradering-fran-Webbhotellspaket-till-Domanpaket

Eventuell webbhotellsfaktura krediteras med automatik vid nedgraderingen

Kontot kommer fortfarande vara aktivt så ni kan vid ett senare tillfälle logga in på kontot och beställa nya domäner eller uppgradera paketet igen.

3. Skicka in vår uppsägningsblankett för att avsluta kontot helt och hållet:

https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/124/24/Uppsagning-av-tjanst

Återkom om du är tveksam på något