Hur du byter PHP-version i vår Linux-miljö
Posted by on 2017-04-06 09:34

Hur ändrar man PHP-versionen av vår Linux-miljö?

De tillgängliga versionerna vi har är:

5.6
7.0

Du kan själv enkelt byta vilken version som används för dina PHP-baserade webbsidor.
Du behöver använda webbplatstypen "Linux" i vår kontrollpanel för din webbsida.

Du ställer in version genom att skapa en fil med namnet "custom-php.ini".

Denna fil skall du publicera i din root-katalog, alltså "/" väl inloggad via FTP.

Filen skall endast innehålla versionsnumret av den version du vill använda, till exempel "7.0".