Automatisk betalning av faktura
Skrivet av på 2017-02-03 16:30

Denna guide visar hur ni aktiverar och avaktiverar automatisk betalning via kort.

1) Börja med att logga in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se.
Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord.
Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2) Klicka då på "Fakturering".

3) Gå vidare till "Konto" och sen till "kontoinställningar"

4) Välj " betalningsalternativ"

Här klickar man i eller ur rutan" Betala mina fakturor automatiskt: Det förvalda kreditkortet från listan nedan kommer att användas.

5) Under "Kreditkort" finns era registrerade betalkort och under "Åtgärder" väljer ni att klicka "ANGE SOM STANDARD" för det kort ni önskar dragning av era fakturor ska ske från.

Är det ett kort ni ej önskar ha kvar för dragning så klickar ni på krysset så raderas ert kort.

Observera att dragning via ert kontokort för en faktura kommer göras på fakturans förfallodatum.

Om ni inte ser något registrerat kontokort så kan detta endast läggas till när ni gör en betalning av en faktura. Detta sker då ni väljer att betala med kort och klickar i att ni väljer att spara er kreditkortsinformation.