Ändra din domänkontakt
Skrivet av på 2016-12-06 13:25

För att ändra uppgifter i din kontakt knuten till en domän.

1. Logga in på http://my.citynetwork.se

Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Gå till "Domännamn och webbplatser" > "Domänhanteraren" > "Kontakthanteraren".

3. Välj "Redigera" på den kontakt som är knuten till kontakten / Den primära kontakten.

4. Ändra de uppgifter du vill förändra, och välj därefter "Spara".

Efter det kommer dina domäner knutna till kontakten att uppdateras.

För overifierade gTLD-domäner så skickas en verifikation ut till e-postdressen i kontakten.

Om du vill ändra person/organisationsnummer, vänligen se  Överlåtelse