Hur beställer jag nytt domännamn
Skrivet av Anders . på 2016-08-11 15:31

Guide hur ni kan köpa en domän via kontrollpanelen:

1. Logga först in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Gå in under rubriken "Domännamn och Webbplatser/Domänhanteraren"

3. Klicka på "Köp Domännamn"

4. Fyll i domännamnet i vita rutan ex kalle.se (www skall INTE vara med)

5. Klicka på grön knapp "hitta"

6. Klicka på Grön knapp "Lägg till" bredvid den domän ni vill registrera

7. Glöm inte att godkänna villkoren!

8. Välj Betalningsmetod

9. Klicka på "Köp"

10. Betala fakturan

11. Klart

Domänen registreras så fort vi har pengarna tillhanda hos oss.