Kunskapsbank: Återförsäljare
Hur avslutar jag en kund
Skrivet av Anders . på 2016-04-04 12:05

Vill ni avsluta en kund så kan ni antingen nedgradera kunden till Domänpaket - Då behåller ni möjlighet till att administrera DNS och Domäner

Nedgradera ett paket gör ni också inne på er kunds kontrollpanel.
Klicka på "Fakturering" i det övre högra hörnet och sedan vidare in under "Abonnemang - Tjänster" -
Klicka på "Visa mina nedgraderingsalternativ" (Liten blå text) - Klicka sedan på "Nedgradera" på raden för Domänpaket - Slutför nedgradering - Klart

Vill ni avsluta kund helt och hållet så kan ni antingen radera alla webbplatser och domäner på kunden och maila oss på af@citynetwork.se så avslutar vi kunden åt er.

Ni kan också fylla i denna uppsägningsblankett och skicka in till oss på af@citynetwork.se

https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/124/24/Uppsagning-av-tjanst