Kunskapsbank: Återförsäljare
Hur aktiverar jag nya webbplatser
Skrivet av Anders . på 2016-04-04 11:56

När du loggar in med ert återförsäljarkonto via https://my.citynetwork.se så har du alltid en snabblänk till din kunds kontrollpanel.
Även till ditt egna konto har du en snabblänk på samma lista som dina kunder finns när du loggar in.

När din kund ligger under ditt återförsäljarkonto kan du börja lägga upp webbplatser och/eller beställa fler domäner via din kunds kontrollpanel.

https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/207/27/hur-aktiverar-jag-en-webbplats-i-kontrollpanelen-my-city

Du kan också ge din kund egen inloggning till deras kontrollpanel om du t ex vill att dina kunder skall kunna administrera sin webbplats själv.
Då loggar dina kunder in via https://my.citynetwork.se med eget användarnamn och lösenord. Nedan finns guide hur ni skapar ny användare eller ändrar lösen på befintlig användare.

https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/450/67/Skapa-ny-anvandare-eller-andra-losen-pa-en-befintlig-anvandare