Kunskapsbank: Återförsäljare
Skapa ny användare eller ändra lösen på en befintlig användare
Skrivet av Anders . på 2016-03-30 11:39

Om du vill skapa ny användare eller ändra lösenordet till en befintlig användare som är kund till dig under ditt ÅF konto så gör du på följande sätt:

1. Logga in i https://my.citynetwork.se med ert användarnamn och lösen som ni har till ert ÅF konto

2. Klicka på ert konto "Hantera konto"

3. Gå till rubriken Fakturering

4. Där finns en rubrik som heter "Users" (Användare)

5. Klicka på Users (Användare) så kan du välja mellan att lägga till ny användare eller ändra en befintlig användare

6. Skall du ändra befintlig användare så väljer du först kunden i "rullgardinen" så kommer deras användare upp. Klicka på användaren så kan du ändra till nytt lösenord