Ändra lösenord på e-postadress
Skrivet av Anders . på 2015-09-23 10:14

Här beskriver vi hur du ändrar lösenord på e-postadresser via din kontrollpanel "My City".

1.) Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2.)
Klicka på E-post och välj E-postkonton.

3.) Nu ser du ditt domännamn och tillhörande e-postadresser. Här klickar du på redigera knappen bredvid din e-postadress.

Om du har flera domännamn aktiverade för e-post så behöver du först välja det domännamn du vill ändra lösenord på.

4) Välj ett lösenord, notera att lösenordet måste vara minst 8 tecken långt och innehålla minst
* en siffra,
* en stor bokstav och
* en liten bokstav

Observera att man inte kan ha svenska tecken som Å,Ä eller Ö i lösenordet.

4.1) Repetera lösenordet genom att ange exakt samma lösenord igen

5) Klicka på "Spara" som du hittar längst ner i vänstra hörnet.

6.) Du har nu ändrat lösenordet. Använder du en mailklient som t ex Outlook eller Mozilla Thunderbird så måste lösenordet uppdateras även där.
Du kan också använda dig av vår webbmail (https://mail.citynetwork.se) för att hantera din e-post med nya lösenordet.