Nedgradering från E-postpaket till ett Domänpaket
Skrivet av på 2015-04-21 16:41

En guide som beskriver hur du via kontrollpanelen "My City" nedgraderar från ett E-postpaket till ett kosnadsfritt Domänpaket.

Viktigt att tänka på är att all er åtkomst och tillhörande mailadresser samt mail raderas helt när du nedgraderar till ett Domänpaket.

Om ni väljer att nedgradera så behåller ni era domännamn och administrerar dessa, samt även er DNS - tjänst .

Har du redan fått en faktura från oss innehållande E-postpaketet så är det viktigt att du alltid kontaktar vår support på support@citynetwork.se efter nedgraderingen är klar, detta för att vi ska kunna kreditera alternativt delkreditera den faktura du fått.

I och med att du behåller Domänpaketet kan du när som helst t.ex. registrera nya domännamn.

Här beskriver vi hur du nedgraderar från webbhotellspaket till E-postpaket eller Domänpaket.

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på "Fakturering" i det övre högra hörnet och sedan vidare in under "Abonnemang - Tjänster".

3. Klicka på "Visa mina nedgraderingsalternativ".

4. Klicka sedan på "Nedgradera" på raden för Domänpaket.

5. Om du redan fått faktura kontaktar du supporten via e-post eller telefon så korrigerar vi fakturan.