Uppgradering från Domänpaket till E-postpaket
Posted by on 2015-04-21 14:38

En guide som beskriver hur du via kontrollpanelen "My City" uppgraderar från Domänpaket till E-postpaket.

En uppgradering till E-postpaket ger dig möjligheten att skapa och administrera e-postadreser. För detaljer rörande priser och vad som ingår i E-postpaketet hänvisar vi till City Networks webbplats som du når på www.citynetwork.se

Här beskriver vi hur du uppgraderar från Domänpaket till E-postpaket

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på "Fakturering" i det övre högra hörnet och sedan vidare in under "Abonnemang - Tjänster".

3. Klicka på "Uppgradera" till höger om "E-postpaket".

4. Välj betalningsalternativ och klicka på "Uppgradera".

5. Faktura skickas till den adress ni valt som faktureringsadress. Du kan också se dina fakturor direkt i kontrollpanelen under rubriken "Fakturor".