Uppgradering från Domänpaket till Webbhotellspaket
Posted by on 2015-04-21 14:25

En guide som beskriver hur du via kontrollpanelen "My City" uppgraderar från Domänpaket till Webbhotellspaket.

En uppgradering till Webbhotellspaket ger dig möjligheten att skapa webbplatser. I webbhotellspaketet ingår även E-posttjänsten. För detaljer rörande priser och vad som ingår i Webbhotellspaketet hänvisar vi till City Networks webbplats som du når på www.citynetwork.se

Här beskriver vi hur du uppgraderar från Domänpaket till Webbhotellspaket

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på "Fakturering" i det övre högra hörnet och sedan vidare in under "Abonnemang - Tjänster".

3. Välj det uppgraderingsalternativ som du önskar. Det som skiljer mellan de olika alternativen är avtalstiden. Priset är rabatterat vid en avtalstid på ett eller tre år.

4. Välj betalningsalternativ och klicka på "uppgradera".

5. Faktura skickas till den adress ni valt som faktureringsadress. Du kan också se dina fakturor direkt i kontrollpanelen under rubriken "Fakturor".