Uppgradering från E-postpaket till Webbhotellspaket
Skrivet av på 2015-04-21 14:22

En uppgradering till Webbhotellspaket ger dig möjligheten att skapa webbplatser. För detaljer rörande priser och vad som ingår i Webbhotellspaketet hänvisar vi till City Networks webbplats som du når på www.citysites.se

Har du en öppen faktura för e-postpaket så krediteras denna per automatik vid uppgradering och en ny faktura skapas som avser det nya Webbhotellspaketet.

Här beskriver vi hur du uppgraderar från E-postpaket till Webbhotellspaket

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på "Fakturering" i det övre högra hörnet och sedan vidare in under "Abonnemang".

3. Välj uppgradera Webbhotellspaket 1 år.

4. Välj "uppgradera" och sen välj betalningsalternativ.

5. Faktura skickas till den adress ni valt som faktureringsadress. Du kan också se dina fakturor direkt i kontrollpanelen under rubriken "Fakturor".