Nedgradering från Webbhotellspaket till Domänpaket
Skrivet av på 2015-04-21 11:28

En guide som beskriver hur du via kontrollpanelen "My City" nedgraderar från Webbhotellspaket till Domänpaket.

Viktigt att tänka på är att e-posttjänsten, webbplatser och tillhörande databaser raderas helt när du nedgraderar till ett domänpaket.

Vid nedgradering till domänpaket så behåller du dina domännamn och administrationen av dessa samt all DNS hantering.

Har du redan fått en faktura från oss för webbhotellspaket så krediteras denna per automatik efter nedgraderingen. Fakturering framöver vid val av domänpaket sker endast vid förnyelse av domännamn, nyregistrering av domännamn samt vid aktivering av tilläggstjänster.

Här beskriver vi hur du nedgraderar från webbhotellspaket till Domänpaket

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på "Fakturering" i det övre högra hörnet och sedan vidare in under "Abonnemang - Tjänster".

3. Klicka på "Visa mina nedgraderingsalternativ" som ni ser underst under funktioner.

Ni kommer nu få upp era alternativ.

4. Klicka sedan på "Nedgradera" på raden för Domänpaket.

5. Nuvarande faktura krediteras. Innehåller den nuvarande fakturan tjänster som förnyelse av domännamn, nyregistrering av domännamn eller tilläggstjänst så skapas en ny faktura utan kostnaden för webbhotellspaketet. Fakturan skickas till den adress ni valt som faktureringsadress. Du kan också se dina fakturor direkt i kontrollpanelen under rubriken "Fakturor".