Nedgradering från Webhotellspaket till E-postpaket
Skrivet av på 2015-04-21 10:27

En guide som beskriver hur du via kontrollpanelen "My City" nedgraderar från Webbhotellspaket till ett E-postpaket.

Viktigt att tänka på är att alla webbsidor och tillhörande databaser raderas helt när du nedgraderar till ett E-postpaket.

Vid nedgradering till E-postpaket så behåller du E-posttjänsten. Du behåller även dina domännamn och administrationen av dessa samt all DNS hantering.

Viktigt att tänka på är att om du väljer alternativet att nedgradera till ett domänpaket raderas även e-posttjänsten.

Har du redan fått en faktura från oss för webbhotellspak så krediteras denna per automatik vid nedgradering och en ny faktura skapas som avser det nya E-postpaketet.

Här beskriver vi hur du nedgraderar från webbhotellspaket till E-postpaket

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på "Fakturering" i det övre högra hörnet och sedan vidare in under "Abonnemang - Tjänster".

3. Klicka på "Visa mina nedgraderingsalternativ" som ni ser underst under funktioner.

Ni kommer nu få upp era alternativ.

4. Klicka sedan på "Nedgradera" på raden för E-postpaket.

5. Har ni en öppen faktura för webbhotellstjänsten så kommer denna att krediteras och en ny avseende E-postpaket kommer omgående att skickas till er. I de fall ni har en öppen faktura som även omfattar tjänster som förnyelse av domännamn, nyregistrering av domännamn eller tilläggstjänst så skapas en separat faktura för dessa tjänster.

När ni genomför denna nedgradering mitt under en avtalsperiod så kommer ni att få en faktura för E-postpaket först efter det att nuvaranda avtalsperiod löpt ut. Faktura skickas till den adress ni valt som faktureringsadress. Du kan också se dina fakturor direkt i kontrollpanelen under rubriken "Fakturor".