Knowledgebase: Utveckling - Teknik
Lösenordskydda en katalog via My City
Posted by on 2015-02-09 14:49

Ni kan också Lösenordskydda era kataloger genom att logga in i er kontrollpanel i My City.

Observera att detta endast gäller för webbplatser i Linux/Apache.

På Windows-webbplatser måste ändringar göras i web.config. för samma resultat.

Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med nuvarande användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

När du är inloggad:

1) Klicka på "Domännamn och Webbplatser"
2) Välj " Lösenordsskydd" i listan
3) Lösenordsskydd

Hantera dina lösenordsskyddade mappar.

4) Välj vilken Webbplats och klicka på " Lägg till"
5) Lösenordsskydda mapp
Ange följande:
*Titel:

public_html ( klick och välj specifik katalog )

*Användarnamn:
* Lösenord:
* Upprepa lösenord:

6) Klicka på " Lägg till"
7) Klart!

Finns inget sånt Lösenordskydd om man har Windows Webbplatser
Finns inget sånt Lösenordskydd om man har Windows Webbplatser
Finns inget sånt Lösenordskydd om man har Windows Webbplatser
Finns inget sånt Lösenordskydd om man har Windows Webbplatser