Var hittar jag mina FTP - uppgifter i My City
Posted by on 2015-01-26 10:21

En guide som visar var du hittar dina FTP - uppgifter
via kontrollpanelen "My City"

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress
https://my.citynetwork.se [1]. Logga in med användarnamn
(e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till
lösenordet kan du klicka på länken "Glömt lösenordet?" för att
generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt
lösenord.

2. Klicka på rubriken "FTP" i er snabbguide på startsidan.

Värdnamn ftp.citynetwork.se
ftp.exempel.preview.citynetwork.se
/exempel/public_html
Port 21
Användarnamn "ert kundnummer"-master

Ni kan även  Klicka på rubriken "Filer" och välj "FTP"

Här inne ser ni ip-numret som också är ert värdnamn som ni kan ansluta mot om ftp.exempel.se inte fungerar.

Ni behöver även sätta ett lösenord till er FTP - användare första gången.

Detta gör ni genom att välja knappen "Redigera" bredvid er användare.

I fältet "Nytt lösenord" anger du ditt nya önskade lösenord -
Lösenordet måste bestå av minst 8 tecken därav minst en stor
bokstav samt minst en siffra

I fältet "Repetera lösenord" anger du exakt samma lösenord som
du angav i fältet "Nytt lösenord"

Klicka på "Spara"

Klart!

Bra länkar:

https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/182/0/andra-losenord-pa-en-ftp-anvandare

https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/173/0/overforing-av-webbsida-via-ftp