Överföring och nyregistrering för .DK domäner till City Network
Skrivet av Anders . på 2014-11-21 13:03

Så här överför du en .DK adress till City Network

1. Gör en vanlig flyttbegäran enligt guide nedan och använd ert Bruger ID (Användarnamn) som auth kod som ni fått från DK-Hostmaster (https://www.dk-hostmaster.dk) när ni registrerade domännamnet.

Vi har en guide som beskriver hur man överför domännamn till oss här: https://support.citynetwork.se/index.php?/Knowledgebase/Article/View/231/27/overforing-av-doman-till-city-network-som-registrar

2. Betala fakturan som skapades och skicka därefter ert Bruger ID (Användarnamn) och lösenordet till oss på support@citynetwork.se så avslutar vi flyttbegäran. Har ni inte Bruger ID och lösenordet så kan ni begära detta via https://www.dk-hostmaster.dk

Det tar ca 5 dagar att flytta en .DK adress till oss.

Nyregistrering av .DK adress hos City Network

1. Beställ nya .DK adresser på https://citysites.se eller kontrollpanelen https://my.citynetwork.se
(Befintlig kund beställer via kontrollpanelen)

2. Betala fakturan som skapas.

3. Ett meddelande kommer skickas från DK Hostmaster till ägaren, där ägaren måste aktivera domännamnet, annars kommer inte registreringen gå igenom. I meddelandet står exakt hur ägaren aktiverar sin .DK domän

4. Det tar ca 5-7 dagar innan en .DK registreras