Lägg till profil till Apple Mail
Skrivet av på 2014-10-30 22:43

Enklare sätt att lägga till webbmail i Mac Mail!

Här beskriver vi hur du gör för att installera en e-postprofil på din Mac OS

1. Gå till https://mail.citynetwork.se/?iosprofile via er webbläsare.
  2. Välj att logga in med Email och Password och klicka på "Get my iOS profile"

3. En profil laddas ner och ni får frågan om profilen "Atmail Mobile Config" ska installeras och ska klicka fortsätt och sedan Installera.

När det är gjort har inställningar för Apple Mail, CalDAV och CardDAV automatiskt gjorts och det är bara att starta Apple Mail och sätta igång och använda mailklienten.