Hur klonar jag min server
Posted by on 2014-02-25 14:18

För att klona en server i City Cloud gör du enligt följande:

Tänk på att du måste stänga ner serven innan själva klonen görs.

Det du betalar för när klonen är gjord är endast utrymmet så länge inte servern startas upp.
Då sker debitering som vanligt för hårdvara, utrymme och ip-adresser.

1. Logga in via http://citycontrolpanel.com/

2. När du har loggat in klicka på servrar uppe i menyn för att komma till era servrar.

3. Leta fram den serven du vill klona och kontrollera så att serven inte är igång. Klicka nu på plus (+) tecknet, och sedan på OK för att kloningen ska starta.

4. Det kan ta några minuter, du ser processen längst upp på sidan som visar när denna är klar. Klonen kommer sen lägga sig under "NoTag" i menyn till vänster.

5. Du kan nu starta din vanliga serven när processen är klar och fortsätta arbeta som vanligt.