Knowledgebase: E-post
Ta bort profil från iPhone or iPad
Posted by on 2014-01-22 14:05

I denna guiden beskriver vi hur du gör för att radera en installerad atmail profil på din iPhone / iPaden.

Bilderna du kommer se är tagna för iPhone men sättet är detsamma för iPad.

1. Gå in på inställningar som du har på din startskärm.

2. Leta fram "Allmänt" och klicka på denna.

Atmail steg 1

3. Gå längst ner på sidan där du kommer se "Profil", klicka på denna.

Atmail steg 2

4. I denna listan ska du leta upp "Atmail Mobile Config" tryck sedan på "Ta bort".

Atmail steg 3

5. Du kommer nu få fram en ruta som menas med att profilen kommer att raderas. Dock kommer ingen e-post / kalenderhändelser eller kontakter att raderas utan dessa finns kvar på http://webmail.citynetwork.se/

Atmail steg 4

5.1. Om du har lösenord aktiverat på din iPhone / iPad så kommer följande ruta fram. Här ska du ange det lösenordet du har på iPhonen / iPaden för att kunna radera kontot.

Atmail steg 5

6. Nu är kontot raderat från din iPhone / iPad.