Ändra användarnamn / lösenord i min kontrollpanel My City
Skrivet av Alexander R på 2013-11-02 12:52

Gå till kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med nuvarande användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

När du är inloggad klickar du uppe till höger på ditt profilnamn (e-postadressen).

Klicka på "Profil"

I fältet "Användarnamn" anger du det nya användarnamnet i form av den e-postadress ni vill logga in med framöver. Ange därefter önskat lösenord i fälten "Ändra lösenord:" samt "Repetera lösenord:". Tänk på att lösenordet måste bestå av minst 8 tecken samt gärna både stora och små bokstäver och specialtecken.