Vidarebefordring av e-post
Skrivet av på 2013-10-08 15:27

Denna guide beskriver hur du vidarebefordrar e-post från en e-postadress till en annan e-postadress.

För att vidarebefordra e-post till en annan e-postadress gör ni enligt nedanstående beskrivning. Observera att det är en rak vidarebefordring utan att en kopia stannar på den adress ni vidarebefordrar ifrån. Vi har i nuläget inte stöd för vidarebefordring med kopia.

1.) Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2.) Klicka på rubriken "E-post"

3.) Välj "Vidarebefordringar"

4.) Om du har fler än en E-postdomän klickar du på rutan med 4 vita steck i och väljer domän

5.) Klicka grön knapp "Lägg till"

6.) I fältet "E-postadress" skriver du in den e-postadress som mailet skall vidarebefordras ifrån. Du behöver bara skriva in namnet du har framför @-tecknet

7.) I rutan "Vidarebefordra till" skriver du in den e-postadress du vill mailen skall vidarebefordras till. Skall du vidarebefordra till flera adresser lägger du upp e-postadresserna per rad genom att trycka Enter.

8.) Klicka på den gröna knappen "Spara"

9.) Klart