Ändra lösenord på en FTP användare
Posted by Anders . on 2012-11-19 16:02

En guide som visar hur du kan ändra lösenord på en FTP användare via kontrollpanelen "My City"

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på rubriken "Filer" och välj "FTP"

3. Klicka på knappen "Redigera"

4. I fältet "Nytt lösenord" anger du ditt nya önskade lösenord - Lösenordet måste bestå av minst 8 tecken därav minst en stor bokstav, en liten bokstav samt minst en siffra

5. I fältet "Upprepa lösenord" anger du exakt samma lösenord som du angav i fältet "Nytt lösenord"

6. Klicka på "Spara"

7. Klart

Attachments