Var kan jag kontrollera betala samt skriva ut mina fakturor
Skrivet av Anders . på 2012-11-07 16:30

Guide som förtydligar var du hittar fakturorna i "My City" och hur betalningsprocessen ser ut.

I kontrollpanelen kan du både betala och skriva ut fakturor. Du kan betala både med kreditkort eller Paypal.

1. Logga in på kontrollpanelen https://my.citynetwork.se
Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på rubriken "Fakturering" uppe till höger

Under fliken Fakturor ser du alla dina fakturor

3. Peka på "Funktioner" på den fakturan du vill betala

4. Välj "Betala"

5. Nu får du välja mellan kreditkort eller Paypal

6. Mata in de uppgifter som krävs. Om du använder kreditkort så kommer du troligen bli skickad vidare till din bank för att godkänna transaktionen också.

När du är klar så kommer du se din faktura med en grön bock framför sig istället. Då är den betald.