Generering av auktoriseringskod för överföring av domännamn
Skrivet av Anders . på 2012-11-07 09:25

Guide som förklarar hur du gerererar en auktoriseringskod för din domän via kontrollpanelen "My City"

1. Logga först in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.seLogga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord.

Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på rubriken "Domännamn och Webbplatser"

3. Välj "Domänhanteraren"

4. Klicka på "Redigera knappen" bredvid den domän du vill generera en auktoriseringskod till.

5. Välj fliken "Överföring" och klicka på "Generera".

6. Klicka på knappen "Generera". Auktoriseringskoden för .se och .nu domäner visas direkt i kontrollpanelen. För alla andra toppdomäner som t.ex. .com skickas aktoriseringskoden till din registrerade e-postadress.