Hur ändrar jag adress eller namn i kontrollpanelen
Skrivet av Anders . på 2012-10-26 10:59

Guide som visar hur du kan ändra ägaruppgifter för kontot så som t.ex. namn och adressuppgifter.

För att ändra kontaktuppgifter loggar du in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

Klicka på rubriken Fakturering uppe till höger

Klicka sen på Konto rubriken och välj Kontoinställningar

Där kan du ändra alla kontaktadresser, dock ej person- eller organisationsnummer. För detta behöver du göra en överlåtelse av kontot med blankett. Denna blankett hittar du här

Du kan även ändra för faktureringsadress till att vara något annat än huvudadressen

Klicka Spara

Klart!