Hur begär jag nytt lösenord till kontrollpanelen My City
Skrivet av på 2012-10-08 23:47

Denna guide beskriver hur du genererar ett nytt lösenord för inloggning till kontrollpanelen "My City".

1.)

Gå till https://my.citynetwork.se och klicka på (Forgot password? / Glömt lösenordet?).

2.)

Fyll i den e-postadress som är kopplad som användarnamn till ditt konto.

Oftast är det den e-postadress du använde när du beställde ditt webbhotellskonto.

3.)

Klicka på (Request Password Change / Begär Byte av Lösenord), knappen hittar du längst ner till höger i din webbläsare.

När du klickar på den gröna knappen kommer ett meddelande att visas att ett e-postmeddelande skickat till din e-postadress. Notera att det kan ta någon minut innan e-postmeddelandet når fram till dig och den adress du angav.

4.)

Om du inte fått e-postmeddelandet inom 5 minuter från det att du beställde lösenordsändringen ber vi dig att kontrollera så att detta inte hamnat i någon eventuell skräpkatalog i din mailklient eller webbmail.

E-postmeddelandet som kommer från City Network ser ut så här.

5.)

Klicka på länken i texten "Vänligen följ denna "länk" för att byta ditt lösenord.

6.)

Du kommer nu till en webbplats där du kan fylla i ditt nya lösenord. Lösenordet måste vara 8 tecken långt och innehålla minst en siffra och en stor bokstav.

När du är klar klickar du på den gröna knappen längst ner till höger som har texten "change password."

7.)

Nu har du ändrat ditt lösenord och kan logga in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se med ditt användarnamn och det nya lösenordet.