Var hittar jag mitt kundnummer till webbhotellskontot
Skrivet av Anders . på 2012-10-08 18:22

Följande beskrivning visar var du enkelt ser ditt aktuella kundnummer i kontrollpanelen "My City".

1. Du loggar in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på "Fakturering" uppe till höger.

3. Klicka på rubriken "Konto/Kontoinställningar".

4. Ert kundnummer visas med sex siffror.