Radera domännamn som du inte vill ha kvar
Skrivet av Anders . på 2012-10-05 08:39

Guide som beskriver hur du helt avslutar ett domännamn som finns med i ditt konto på "My City".

Om du vet med dig att du inte vill ha kvar en domän eller flera domäner så kan du radera dessa i kontrollpanelen https://my.citynetwork.se

1. Logga först in i kontrollpanelen "My City" på adress https://my.citynetwork.se. Logga in med användarnamn (e-postadress) och tillhörande lösenord. Har du inte tillgång till lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt lösenordet?” för att generera ett e-postmeddelande via vilket du sedan kan ange ett nytt lösenord.

2. Klicka på Fakturering uppe till höger

3. Klicka på rubriken Abonnemang

4. Välj fliken Domäner

5. Klicka på knappen X till höger om den domän du vill radera

6. En ruta kommer upp om du är säker att du vill radera. Är du säker så klickar du på knappen Radera annars avbryt

7. Om ni redan fått faktura på domäner ni vill ta bort så kontakta support via e-post eller telefon så korrigerar vi fakturan.

8. Klart