E-postuppdatering
Posted by on 2012-05-17 17:56

Blankett som du använder för att uppdatera en e-postadress som på något sätt är kopplad till ditt konto hos oss. Kan gälla den e-postadress som är angiven som användarnamn eller som är kopplad till andra roller som t.ex. fakturamottagare.

Blanketten finns i pdf-format här nedan. Du fyller i blanketten och skickar den till oss via e-post eller vanlig post. Blanketten måste vara underskriven för att vi ska kunna behandla den.

Skickar du blanketten via e-post så gör du det till vår support på adress support@citynetwork.se

Skickar du via vanlig post så hittar du aktuella uppgifter här.

Attachments

cn-manuell_uppdatering_av_epostadress_for_ditt_konto_hos_citynetwork-sv.pdf (99.03 KB)