Inställningar för att lägga till e-postkonto i Entourage
Skrivet av Anders . på 2010-01-08 19:29

En guide som beskriver hur du aktiverar en e-postadress i e-postklienten Entourage.

Klicka på File i menyn, välj New och därefter E-mail Account.

Välj IMAP i rullgardinsmenyn.

Account name används endast för att identifiera detta e-postkonto - du kan ange vad du vill.

Kryssa i - Include this account in my "send & receive all" schedule.

Name kommer att vara namnet som står som avsändare när personer tar emot e-post skickade med Entourage.

E-mail address är e-postadressen du skapade i kontrollpanelen "my City", t ex support@citynetwork.se

Account ID är ditt e-postkonto t ex support@citynetwork.se

Din IMAP server är "mail.citynetwork.se"

Password är det lösenord du valde, när du skapade e-postkontot i kontrollpanelen.

Kryssa i "Save password in my mac OS keychain"

SMTP server = "mail.citynetwork.se"

Klicka på Click here for advanced sending options.

Kryssa för Override default SMTP port och ändra nummer till 587.
Kryssa för SMTP server requires authentication och kontrollera att Use same settings as receiving mail server är valt.

Klicka på OK för att avsluta konfigureringen. Du är nu redo att ta emot e-post och skicka e-post för din domän via Entourage.